Actualitat

 • notas de prensa
  13/12/17
  Finalitza el cicle 2017 de xerrades d'immersió digital dirigides a pimes

  Ahir, Divalterra va completar en Ayora el cicle 2017 de xerrades d'immersió digital dirigides a pimes comercials sobre les possibilitats d'internet als xicotets i mitjans comerços.

 • notas de prensa
  13/12/17
  Reunió de treball amb l'alcalde de Vallés

  Els gerents de Divalterra, Xavier Simón y Agustina Brines, han mantingut una reunió de treball amb l'alcalde de Vallés, José Javier Sisternes, en la qual s'ha tractat el possible condicionament de diferents camins i de l'entorn del llit del riu Cànyoles

 • notas de prensa
  11/12/17
  Bombers del Consorci es formen en el funcionament del servidor cartogràfic posat en marxa per Divalterra

  Bombers del Consorci Provincial han iniciat ja la seua formació sobre el servidor cartogràfic engegat pel departament d'Informació Territorial de Divalterra, en unes jornades que es duran a terme durant el mes de desembre en el Servei de Formació de la Diputació de València.

 • notas de prensa
  05/12/17
  Brigades de Divalterra i el Consorci de Bombers realitzen una pràctica pilot amb autobomba

  Tres brigades forestals de la Diputació de València van participar ahir en una pràctica pilot amb autobomba junt amb el Consorci Provincial de Bombers.

 • notas de prensa
  04/12/17
  Divalterra finalitza la primera ronda formativa a les pymes sobre les possibilitats d'Internet en els negocis

  La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, finalitza el primer cicle de jornades formatives dirigides a responsables d'empreses del sector comercial i representants de l'associacionisme empresarial amb l'objectiu de traslladar la importància de tindre presència online a les xicotetes empreses.

 • notas de prensa
  01/12/17
  Divalterra continua ampliant la formació de les seues Brigades Forestals

  Prop de 60 brigadistes de la Diputació de València participen, fins al 15 de desembre, en el curs de "Recolzament en altres emergències", que forma part del Pla de Formació 2017-2018 de Divalterra per a les seues brigades forestals

 • notas de prensa
  22/11/2017
  Divalterra informa les pimes valencianes sobre les possibilitats d'Internet per millorar els seus negocis

  La Diputació de València ha iniciat un cicle de jornades informatives dirigides a responsables d'empreses del sector comercial i representants de l'associacionisme empresarial amb l'objectiu de traslladar la importància de tenir presència online a les xicotetes empreses. El curs es titula ‘Immersió digital en les pimes comercials: com traure profit d'internet per al nostre comerç' i el seu desenvolupament és a càrrec de l'àrea d'Estudis i Planificació Estratègica de Divalterra.

 • notas de prensa
  27/11/17
  Alcàsser, Silla i Beniparrell es coordinen amb la Càtedra Divalterra per a promoure millores de les seues àrees industrials

  Representants de la Càtedra Divalterra, una iniciativa conjunta entre l'empresa pública de la Diputació de València i la Universitat Politècnica de València per a dinamitzar els parcs empresarials valencians, han mantingut aquest matí una reunió de treball amb els alcaldes d'Alcàsser, Silla i Beniparrell amb l'objecte de proposar actuacions necessàries per a la renovació funcional de les seues àrees econòmiques.

 • 25/11/2017
  Divalterra s'uneix al Dia Internacional contra la Violència de Gènere

  L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, s'uneix a la causa de la lluita contra la violència masclista, després d'adherir-se com a entitat al Pacte contra la Violència de Gènere i Masclista, promogut pel Consell.

 • notas de prensa
  24/11/17
  Maria Josep Amigó reivindica les polítiques socials que permeten consolidar l'estat del benestar

  La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha intervingut en l'acte inauguralde la jornada sobre habitatges i la nova llei de contractes del Sector Públic organitzada per la secció valenciana de la Asociación Española de Gestores Públicos de Vivienda y Suelo (AVS), amb la col.laboració de Divalterra. En aquest fòrum dirigit, principalment, a personal tècnic, Maria Josep Amigó ha reivindicat les polítiques socials que permeten consolidar l'estat del benestar.


490 registres. 49 pàgines.
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32 / 33 / 34 / 35 / 36 / 37 / 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 / 49 > >>