Actualitat

 • notas de prensa
  17/10/17
  Burjassot reuneix a tècnics compromesos amb la responsabilitat social de les empreses

  La Casa de Cultura de Burjassot va inaugurar ahir el curs d'Expert Universitari per a abordar les claus sobre la responsabilitat social de les empreses, destinat a tècnics en comerç i desenvolupament local.

 • notas de prensa
  17/10/17
  Divalterra ofereix una xarrada a Ontinyent sobre els beneficis d'internet per a les pimes comercials

  El Ayuntamiento de Ontinyent ofrecerá el próximo 18 de octubre una sesión formativa con el título "Inmersión digital en las pymes comerciales: Cómo sacar provecho de internet para nuestro comercio", que será impartida por personal técnico del área de Estudios y Planificación Estratégica de la empresa pública de la Diputación de Valencia, Divalterra.

 • notas de prensa
  11/10/17
  Les brigades de Divalterra realitzen vigilància en ruta els dies festius per a previndre incendis

  Les brigades forestals de Divalterra, empresa pública de la Diputació, reforcen la vigilància de zones forestals i àrees recreatives amb l'objectiu de minimitzar l'impacte dels conats d'incendi que pogueren produir-se, i continuen amb les rutes de supervisió, especialment en les zones amb gran afluència de persones.

 • notas de prensa
  06/10/2017
  Diputació i Generalitat intensifiquen la coordinació de dispositius especials per a emergències

  El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha convocat una reunió per a quantificar i organitzar els dispositius especials per a emergències davant la temporada de pluges i nevades que poden afectar a la província. Una reunió que ha servit per a donar continuïtat a la coordinació existent fins a hui.

 • notas de prensa
  05/10/2017
  Les brigades de Divalterra incrementen les hores dedicades a silvicultura

  Les brigades forestals de l'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, han reprès el pla de treball habitual per als mesos de tardor, hivern i primavera, el qual se centra la prevenció d'incendis forestals mitjançant silvicultura preventiva.

 • notas de prensa
  04/10/2017
  Ajuntament de Gandia i mancomunitat de La Safor estudien unir-se al programa d'inserció sociolaboral de la Diputació

  L'atur afecta a quasi un 20% de la població, segons l'Institut Nacional d'Estadística. Compromesa amb acabar amb una de les majors preocupacions de les llars valencianes, la Diputació de València continua promocionant el programa d'inserció sociolaboral per a majors de 30 anys, aquesta vegada en la comarca de La Safor.

 • notas de prensa
  03/10/17
  Divalterra inicia un pla de formació dirigit a Agents de Desenvolupament Local (ADL) 

  Divalterra ha programat una sèrie d'accions formatives dirigides als ADL (Agents de Desenvolupament Local) de la província, amb l'objectiu de millorar les seues habilitats i ampliar els seus coneixements en diferents camps relacionats amb la promoció de les economies locals i l'accés a l'ocupació.

 • notas de prensa
  29/09/17
  Visita de la Directora General de Treball

  La Directora General de Treball i Benestar Laboral, Cristina Moreno, visita Divalterra per a conèixer l'empresa pública de la Diputació de València.

 • notas de prensa
  29/09/17
  Prevenció d'incendis. Què puc plantar si visc en una zona forestal?

  Les plantes i flors amb fulles dures o tiges carnoses com les suculentes i els cactus són molt recomanables, així com les espècies aromàtiques o medicinals, parterres de flors, plantes de rocalla i fins i tot aquàtiques. També és aconsellable el pollancre, fals plàtan, freixe, noguera i lledoner. Resulta interessant combinar aquestes espècies amb altres fruiteres, donaran un toc original al teu jardí. I recorda, sempre mantenint una separació que impedisca que les seues copes es toquen. Font: Generalitat Valenciana.

 • notas de prensa
  27/09/17
  La Càtedra Divalterra presenta l'estudi per a la renovació funcional del Parc Empresarial Aeroport de Manises

  L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, ha presentat l'estudi "Proposta de renovació funcional d'àrees d'activitat econòmica", centrat en el Parc Empresarial Aeroport de Manises, que ha sigut elaborat per la Càtedra Divalterra-UPV baix la direcció del catedràtic J. Jaime Cano.


464 registres. 47 pàgines.
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32 / 33 / 34 / 35 / 36 / 37 / 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 > >>