Actualitat

 • notas de prensa
  21/07/17
  Las brigadas de la Diputación de Valencia realizan trabajos de perimetraje en el incendio forestal de Terrateig

  El incendio ya está controlado según el Consorcio Provincial de Bomberos

 • notas de prensa
  21/07/17
  La Diputació contribueix a la dinamització tecnològica i sostenible de les àrees industrials valencianes

  Proposar a les empreses una metodologia de treball, així com propostes per a millorar la seua sostenibilitat, tant en l'àmbit mediambiental com a empresarial, aprofitant totes les oportunitats que ofereix el nou panorama digital. Aquest és el principal objectiu d'un estudi per a la dinamització tecnològica del polígon de l'Altet d'Ontinyent, realitzat per l'empresa pública Divalterra, dependent de la Diputació de València.

 • notas de prensa
  11/07/17
  Brigadistes de Divalterra protegeixen la interfície de la Vallesa, a Paterna

  Els treballs s'estan realitzant en una superficie próxima a 100.000 metres quadrats per a protegir els habitatges d'un possible incendi forestal i el mitjà natural d'un eventual foc procedent de la zona urbanitzada

 • notas de prensa
  07/07/17
  La direcció de Divalterra continua la ronda de trobades amb brigadistes per escoltar els seus suggeriments i respondre els seus dubtes

  Ahir dijous la reunió va tenir lloc a Requena, on les brigades d'Ademuz, Vallanca, Benagéber, Sot de Chera, La Portera, Requena, Utiel, Villargordo, Dos Aguas i Cortes de Pallás van conversar amb la gerència, la direcció de l'àrea de Gestió Forestal i del Medi Rural, i personal de Recursos Humans.

 • notas de prensa
  05/07/17
  Divalterra imparteix un taller als coordinadors de zona de brigades forestals

  Divalterra, en el marc del Pla de Formació 2017-2018, ha impartit aquest matí un taller als coordinadors de zona de brigades forestals de cuatre hores de duració amb l'objectiu de potenciar les habilitats de lideratge i ampliar les eines necessàries per a la gestió d'equips.

 • notas de prensa
  05/07/17
  Les brigades de Divalterra finalitzen els treballs en l'incendi de la Sierra Calderona

  Les brigades de Divalterra, empresa pública de la Diputació de València, han participat en l'extinció de l'incendi declarat la setmana passada a Gàtova i que també va afectar a Segorbe, Altura i Soneja amb els seus brigadistes forestals, en coordinació amb el Consorci Provincial i sota el comandament únic de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergències.

 • notas de prensa
  03/07/17
  La Diputació ajudarà a Riba-roja, Cheste i Loriguilla a desenvolupar un àrea industrial conjunta amb més de 15.000 ocupacions mitjançant la Càtedra Divalterra

  La Diputació de València, a través de la Càtedra Divalterra, ajudarà als municipis de Cheste, Loriguilla y Riba-roja a desenvolupar un àrea empresarial conjunta amb prop de 14 milions de metres quadrats de sòl industrial urbanitzat i la possibilitat de donar treball a més de 15.000 persones.

 • notas de prensa
  29/06/17
  Les diputacions de València i Castelló sumen els seus efectius per atallar el foc de Gátova i Segorbe

  El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha acudit aquest dijous als llocs de comandament avançat de Gátova, a València, i Altura, a Castelló, per a conéixer l'evolució de l'incendi declarat en la vesprada del dimecres en el quilòmetre 24 de la carretera entre Lliria i Segorbe, en el terme de Gátova. "El més important ara és facilitar tots els mitjans possibles i treballar coordinats per atallar com més prompte millor el foc", ha manifestat Rodríguez després de ser informat pels responsables dels consorcis de Bombers de València i Castelló de l'evolució de l'incendi.

 • notas de prensa
  27/06/17
  Divalterra rep prop de 500 aspirants per a la borsa de treball d'especialistes de brigades

  L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, ha rebut més de 560 sol.licituds en resposta a les tres últimes convocatòries d'ocupació referents a la borsa de treball d'especialistes de brigades forestals, una plaça vacant de programador GIS i la incorporació de dos tècnics de Desenvolupament Local.

 • notas de prensa
  26/06/17
  Jorge Rodríguez assisteix a la presentació de la campanya de prevenció estival d'incendis de la Diputació de Valencia

  El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, juntament amb el diputat de Medi ambient, Josep Bort, assistirà aquest dimecres 28 de juny, en la urbanització Las Cumbres de Moixent, a la presentació de la campanya d'estiu de les brigades forestals de Divalterra quant a prevenció d'incendis i recolzament en les labors d'extinció.


441 registres. 45 pàgines.
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32 / 33 / 34 / 35 / 36 / 37 / 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 > >>