Actualitat

 • notas de prensa
  15/11/17
  La Diputació inverteix en els polígons de L'Horta per atraure l'ocupació

  La Diputació de València ha invertit més de mig milió d'euros en els polígons de la comarca de L'Horta amb l'objectiu de millorar els seus accessos i infraestructures per atraure un major número d'empreses que impulsen la creació de llocs de treball i dinamitzen l'economia local. Uns fons provinents dels diferents plans de la Diputació als quals cal afegir l'aportació de la institució a través de la Càtedra Divalterra, que estudia les necessitats de les àrees industrials de la província.

 • notas de prensa
  10/11/17
  Reunió de treball amb el diputat de Medi Ambient i el de Carreteres

  Reunió en torn a les brigades forestals amb el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, el diputat de Carreteres e Infraestructures, Pablo Seguí, i la Direcció de Divalterra

 • notas de prensa
  10/11/17
  La Diputació suma l'emprenedoria jove i sènior per a la consolidació empresarial de les comarques

  Al llarg de tot el territori valencià, hi ha joves amb idees de negoci paralitzades per falta de finançament, coneixements o simplement confiança. El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s'ha reunit amb representants de l'Associació de Joves Empresaris de València per a tractar aquesta problemàtica i estudiar un pla de consolidació empresarial que arribe a totes les comarques de València. També van assistir la reunió la gerent de Divalterra, empresa pública de la Diputació de València, Agustina Brines, i el director de l'àrea de Promocion Econòmica de la mateixa, Josep Melero.

 • notas de prensa
  10/11/17
  Reunió amb set brigades forestals

  Ahir, la Direcció de Divalterra i de Brigades Forestals es va reunir amb els efectius d'Alborache, Alpuente, Aras de los Olmos, Higueruelas, Montserrat, Tous i Tuéjar i els coordinadors de zona per a conèixer de primera mà els seus suggeriments i inquietuds.

 • notas de prensa
  06/11/17
  Brigades de la Diputació condicionen el camí Font d'Espanya, a Vallada

  Les brigades forestals de l'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, estan treballant en el camí Font d'Espanya, al terme municipal de Vallada, amb l'objectiu de crear àrees tallafocs i permetre que l'actuació dels mitjans d'extinció siga més segura i eficaç.

 • notas de prensa
  31!10/17
  Les brigades de la Diputació tanquen la campanya d'estiu amb 62 intervencions en incendis

  Les brigades de la Diputació de València han tancat la campanya d'estiu amb un total de 62 intervencions en incendis forestals, 13 menys que en 2016, un any amb importants focs en bona part de la província. Aquest descens del número d'actuacions s'ha traduït en una reducció del número de rescats, que han passat d'11 a 4 pel que fa al mateix període de l'any anterior.

 • notas de prensa
  31/10/17
  Comença el programa d'inserció sociolaboral de la Diputació a Mislata

  Mislata ha començat les accions de Reinicia't, el programa d'inserció laboral que la Diputació de València ha desenvolupat a través de l'àrea de Promoció Econòmica de la seua empresa pública Divalterra, amb l'objectiu de facilitar la contractació d'aturats de llarga durada, majors de 30 anys i en risc d'exclusió social.

 • 30/10/17
  Mislata posa en marxa el programa d'inserció sociolaboral de la Diputació

  El diputat provincial de Cooperació Municipal, Emili Altur, junt al president de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Carlos Fernández Bielsa, presentarà demà al centre sociocultural La Fàbrica de Mislata el programa d'Inserció Laboral de la Diputació de València per a veïns de l'Horta Sud.

 • notas de prensa
  27/10/2017
  La Diputació millora la resposta dels seus bombers davant els incendis amb noves eines digitals

  Els efectius de la Diputació de València en prevenció i extinció d'incendis fan un pas més en el full de ruta de la professionalització marcada pel president, Jorge Rodríguez, i en la qual treballen els responsables del Consorci Provincial de Bombers, presidit pel diputat Josep Bort, i Divalterra (les seues brigades forestals es troben ja sota la direcció operativa del Consorci).

 • notas de prensa
  24/10/17
  Brigades de la Diputació condicionen un tram del llit del Río Grande, a Quesa

  Les brigades forestals de Divalterra han finalitzat els treballs de condicionament d'un tram del llit del Río Grande, al terme municipal de Quesa. Concretament, s'ha actuat sobre una superfície de 22.500 metres quadrats realitzant tasques de desbrossament, esporga, clareig i eliminació de vegetació invasora, així com trituració de restes.


478 registres. 48 pàgines.
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32 / 33 / 34 / 35 / 36 / 37 / 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 > >>