El Consell d'Administració de Divalterra aprova la proposta d'increment salarial a les brigades forestals

11/04/2019
La revisió salarial suposa una pujada anual de 1.391 euros per a les 575 persones que integren la plantilla de camp de les brigades

El Consell d'Administració de Divalterra, empresa pública de la Diputació de València, ha aprovat aquest dijous per unanimitat l'acord de la comissió negociadora per a l'increment de sou dels brigadistes forestals de la corporació provincial.

L'acord recull un increment salarial de 1.391 euros a l'any, que equival a 116 euros al mes, per a les 575 persones que integren la plantilla de camp de les brigades forestals: 112 capatassos, 127 conductors i 336 especialistes.


Descripció i valoració de llocs de treball

El procés per a l'increment salarial de les brigades forestals de la Diputació de València dóna resposta a una demanda històrica d'aquest col·lectiu singular.

En aquest sentit, Divalterra està immersa en l'última fase d'elaboració d'una Descripció i Valoració de Llocs de treball (DVPT), encarregada a una consultora externa, que posa de manifest que les retribucions que reben capatassos, conductors i especialistes es troben per davall de la mitjana del sector.

L'acord recull el caràcter retroactiu de l'increment des de l'1 de gener de 2019, així com que la citada pujada salarial es mantindrà de forma consolidada en les nòmines des de la seua entrada en vigor.

Vídeo