Divalterra en la Jornada “Accidents en Incendis Forestals des del factor humà”

30/05/2019
La setmana passada, Divalterra va participar en la Jornada “Accidents en Incendis Forestals des del factor humà”, organitzada per l'Àrea de Defensa contra Incendis Forestals (ACDIF) del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

La setmana passada, Divalterra va participar en la Jornada “Accidents en Incendis Forestals des del factor humà”, organitzada per l'Àrea de Defensa contra Incendis Forestals (ACDIF) del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

El responsable del sector sud de les brigades forestals de la Diputació de València, Daniel Samper, va participar en un grup de treball en el qual es van tractar les necessitats de les persones involucrades en accidents o incidències greus en incendis.

La jornada, que es va celebrar a Madrid els passats 20 i 21 de maig, va comptar amb l'assistència de professionals relacionats amb l'extinció d'incendis forestals provinents de tota Espanya; entre ells, l'UME, Guàrdia Civil, BRIF, Geacam, Consorci de Bombers de Castelló, així com personal tècnic de les comunitats d'Aragó i Balears.