Divalterra ha atés ja una vintena de sol·licituds de municipis afectats per la DANA de setembre

10/10/2019
Les brigades forestals segueixen a disposició dels municipis afectats per la gota freda i continuen treballant retirant restes vegetals i condicionant barrancs i llits

Les brigades forestals segueixen a disposició dels municipis afectats per la gota freda i continuen treballant retirant restes vegetals i condicionant barrancs i llits.

El Gabinet Tècnic del Servici de Brigades Forestals de Divalterra ha registrat fins al moment una vintena de peticions relacionades amb el temporal de pluja que va afectar el territori valencià i que va ocasionar multitud d'incidències.

Per a pal·liar els estralls del temporal, la Diputació de València, va articular el suport als municipis afectats a través de Divalterra, que els va remetre a un formulari de sol·licitud d'actuació mitjançant el qual el servei tècnic ha pogut valorar els danys i prioritzar les actuacions a realitzar.

Els efectius de la Diputació han centrat els seus treballs en la retirada de restes vegetals, buidatge d'aigua i neteja de barrancs i calçades i espais públics.

Les brigades forestals continuen retirant restes a l'entorn de la platja de Cullera, a Tavernes de la Valldigna i a Benissoda.

A més, s'han finalitzat ja actuacions a Albaida, a Aielo de Malferit, a Vallada i a l'entorn de la platja de Xeraco. També han contribuït a retornar la normalitat a diversos camins de la Font de la Figuera i al barranc dels Molins, en el mateix terme municipal.

Han treballat també a Ontinyent i a Moixent al parc dels Orriols, en la zona del safareig municipal i en la Bastida de les Alcusses; i a Bèlgida, a la Font de Baix.