La brigada BD Tuéjar A ha participat en la trobada ‘Sembrar conciencia rural’, que va tindre lloc ahir en l'IES Alto Túria de Chelva

20/02/2019
Divalterra va estar present en la jornada educativa amb un expositor on es va explicar el treball de les brigades forestals de la Diputació de València

La brigada BD Tuéjar A ha participat en la III Trobada per a Joves de 4º de l'ESO ‘Sembrar conciencia rural’, que va tindre lloc ahir en l'IES Alt0 Túria de Chelva.

Divalterra va estar present en la jornada educativa amb un expositor on es va explicar el treball de les brigades forestals de la Diputació de València. Els components de la brigada van mostrar la maquinària que s'utilitza habitualment per als treballs de silvicultura, com esbrossadores, perxes, motosierras i altres eines manuals. Així mateix, es van exposar els equips de protecció individual (EPI’s) i complements de seguretat que utilitzen els efectius en les intervencions d'emergència; tant en incendis forestals com en inundacions.

Mitjançant la presència en fires i certàmens públics, Divalterra té com a objectiu conscienciar a la ciutadania de la importància de la prevenció en la lluita contra els incendis forestals.