Les brigades forestals de la Diputació incidiran en la prevenció durant la fira del 4x4 de Barx

20/10/2018
Els components de la brigada de Barx explicaran en l’expositor de Divalterra en qué consisteix el treball de silvicultura i mostraran la maquinària de treball

Les brigades forestals de la Diputació de València participen aquest cap de setmana en la novena edició del 4x4 de Barx, un esdeveniment esportiu benèfic a favor de la Asociación de Padres de Niños con Cáncer de la Comunitat Valenciana, Aspanion.

Així, Divalterra estarà present en l'esdeveniment amb un expositor on s'explicarà el treball de les brigades forestals de la corporació provincial. En concret, seran els components de la brigada de Barx els qui mostraran la maquinària que s'utilitza habitualment per als treballs de silvicultura, com desbrossadores, perxes, motoserres i altres eines manuals.

Així mateix, s'exposaran els equips de protecció individual (EPI’s) i complements de seguretat que utilitzen les brigades en les intervencions d'emergència, tant en incendis forestals com en inundacions.

Durant el certamen, els components de la brigada oferiran informació relacionada amb la prevenció d'incendis, com els nivells d'alerta que es decreten cada dia al nostre territori i les implicacions que comporten quan a prohibició de cremes o ús de paellers públics.

Mitjançant la presència en fires i certamens públics, Divalterra té com a objectiu conscienciar la ciutadania de la importància de la prevenció en la lluita contra els incendis forestals.