Projecte Red: Xarxa d’ADL

PROYECTO RED ADL

Projecte Red

La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, aposta per la coordinació interadministrativa com a eina per al desenvolupament socioeconòmic del territori.

En eixe sentit, el paper dels ajuntaments, com a administracions de proximitat, és clau perquè les polítiques de promoció econòmica arriben a la ciutadania i, al mateix temps, les necessitats detectades en clau local puguen tenir el seu reflex en les línies d'actuació de les entitats d'abast supramunicipal.

Els Agents de Desenvolupament Local (ADL) són els tècnics encarregats de planificar i executar programes i actuacions en eixa línia, en contacte directe amb persones desocupades, emprendedores, empreses locals i les administracions provincial i autonòmica.

Des de Divalterra s'ha apostat per crear una xarxa de ADL de la província de València, que potencie el paper dels tècnics locals dotant-los d'eines de gestió, formació específica i coordinació tècnica que facilite l'intercanvi de coneixements i bones pràctiques, i la participació en projectes comuns de millora del territori.

La participació a la xarxa ADL no suposa cap tipus de despesa per a les entitats locals que s'adherisquen al projecte, sinó que Divalterra posa a la vostra disposició de manera gratuïta i immediata, eines telemàtiques de gestió del treball diari de les ADL, sistemes de promoció online de l'activitat socioeconòmica dels municipis com els portals www.divaladl.es i www.galeriaempresarial.es, i, per descomptat, el suport tècnic del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra.

Per a conéixer els tràmits per a participar a la xarxa ADL, punxeu ací.