Les brigades forestals col.laboren en la celebració del Dia de l'Arbre de la Comunitat Valenciana

Les brigades forestals de Divalterra col.laboren en les accions de celebració que organitzen diversos ajuntaments de la província de València amb motiu del Dia de l'Arbre de la Comunitat Valenciana, que es commemora hui 31 de gener

31/01/17

Les brigades forestals de Divalterra col.laboren en les accions de celebració que organitzen diversos ajuntaments de la província de València amb motiu del Dia de l'Arbre de la Comunitat Valenciana, que es commemora hui 31 de gener.

Segons la directora gerent de l'empresa pública de la Diputació, Agustina Brines, “la col.laboració de Divalterra en aquesta celebració es ve fent en els últims anys, i serveix com a reforç de la labor de conscienciació de la ciutadania sobre la defensa del medi ambient que realitzen les brigades forestals”.

Les accions ja programades han començat hui en la partida de Chilches d’Ayora i en la Dehesa d’Ademuz. D'altra banda, l'1 de febrer està prevista la col.laboració amb una associació de discapacitats a Enguera, i els pròxims dies 2 i 3 es realitzaran accions a Jalance i Chera, respectivament.

Així mateix, es preveu la intervenció de les brigades en noves accions que es troben en fase de preparació, i que tindran lloc al llarg d'aquest mes en diferents municipis de la província.

En referència a la celebració del Dia de l'Arbre, Agustina Brines ha assenyalat que “els arbres són els nostres millors aliats, perquè capten i recarreguen les fonts d'aigua, alliberen l'oxigen i capturen el diòxid de carboni”. “Per això –continua– a més de les accions de les brigades, el compromís de Divalterra amb el nostre entorn natural es demostra amb la creació de l'àrea de Medi ambient, que treballa de manera conjunta amb la Diputació en accions tan importants com la lluita contra el canvi climàtic”.