La Diputació suma l'emprenedoria jove i sènior per a la consolidació empresarial de les comarques
L'Associació de Joves Empresaris de València presenta el pla ‘Valemprén', que pretén consolidar les idees de negoci més enllà de les grans ciutats10/11/17


 Al llarg de tot el territori valencià, hi ha joves amb idees de negoci paralitzades per falta de finançament, coneixements o simplement confiança. El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s'ha reunit aquest matí amb representants de l'Associació de Joves Empresaris de València per a tractar aquesta problemàtica i estudiar un pla de consolidació empresarial que arribe a totes les comarques de València. També van assistir la reunió la gerent de Divalterra, empresa pública de la Diputació de València, Agustina Brines, i el director de l'àrea de Promocion Econòmica de la mateixa, Josep Melero.

“Des del nou equip de govern, busquem la promoció empresarial més enllà de les grans ciutats”, ha manifestat Altur després de la trobada. El diputat ha recordat que l'empresa pública Divalterra ja té línies de treball iniciades amb empresaris sèniors i que, en les seues paraules, “volem crear un projecte conjunt amb els dos vessants: la força de l’emprenedoria jove amb l'experiència de l'empresari sènior”.

Així mateix, Josep Melero, i Agustina Brines han insistit que pretenen col.laborar “no solament en infraestructura, sinó en l'àmbit econòmic i donant-li tot el suport i difusió al projecte perquè arribe a totes les localitats de la província”.

El president de l'associació, José Vicente Villaverde, i la gerent Pilar Aguado, han presentat al diputat els detalls del programa ‘Valemprén’ per a la consolidació de joves empresaris. “A València ciutat existeixen moltes entitats que es dediquen a l’emprenedoria, però cap a la consolidació i menys encara en les comarques”, s'ha lamentat Aguado. La impulsora d'aquest projecte ha manifestat el seu interès a recolzar al sector tradicional, com per exemple l'agrícola, “que està bastant abandonat i és el que més riquesa i ocupació crea”.