Actualitat

 • notas de prensa
  15/03/2018
  Els municipis de la Vall d'Albaida registren els consums d'energia locals per elaborar mesures contra el canvi climàtic

  El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, acompanyat pel president de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida, Vicent Gomar, va explicar ahir a Ontinyent les claus del Pacte de les alcaldies pel Clima i l'Energia davant de representants municipals de 18 municipis integrats en la Mancomunitat.

 • notas de prensa
  14/03/2018
  Visita a algunes bases de brigades de la Costera i la Vall d'Albaida

  El gerent de Divalterra, Xavier Simón, i el director de Gestió Forestal i del Medi Rural, Manuel Carot, han visitat hui algunes bases de brigades de la Costera i la Vall d'Albaida amb l'alcalde de Moixent, Teófilo Fito, i regidors de Vallada i L'Olleria. També han tingut una trobada a La Llosa de Ranes amb les brigades de L'Olleria i El Genovés.

 • notas de prensa
  02/03/2018
  La gerent de Divalterra Agustina Brines, ha intervingut aquest matí al "II Congreso Internacional de Psicología del Trabajo y RRHH"

  El II Congreso Internacional de Psicología del Trabajo y RRHH acull conferències, taules redones i tallers, en les quals s'aborden temes com la gestió del talent, noves tendències d'ocupació, innovació tecnològica, empleats 4.0, producció i emoció, o la Salut Mental en les organitzacions, entre uns altres.

 • notas de prensa
  02/03/2018
  Divalterra participa en la segona edició de la fira d'oportunitats laborals d'Alcàsser

  El gerent de Divalterra, Xavier Simón, ha participat aquest matí juntament amb el secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, l'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora, la concejala de Ocupación, Paqui Abella, i el responsable de Projectes Estratègics de Desenvolupament Local de l'empresa pública de la Diputació de València, Fidel García, en la presentació de la segona edició de EMPLE@ALCÀSSER.

 • notas de prensa
  28/02/2018
  Divalterra presenta a la Mancomunidad de la Serranía el Pacte de les Alcaldies contra el canvi climàtic

  Divalterra va celebrar ahir una jornada sobre el Pacte de les Alcaldies pel Clima i l'Energia a la seu de la Mancomunidad de la Serranía, una trobada mitjançant la qual, la Diputació de València, a través de la seua empresa pública, informa als municipis de les accions a realitzar per a emplenar els compromisos derivats a l'efecte.

 • notas de prensa
  23/02/2018
  La Càtedra Divalterra-UPV reuneix a alcaldes i tècnics municipals per a tractar els estudis sobre les àrees empresarials

  Divalterra, empresa pública de la Diputació de València, ha mantingut aquesta setmana les reunions de seguiment dels estudis que duu a terme la Càtedra Divalterra-Universitat Politècnica de València (UPV).

 • notas de prensa
  22/02/2018
  La Diputació dóna tres mesos de termini als ajuntaments per a adaptar les bases de les brigades a la normativa

  La Diputació de València ha comunicat als ajuntaments que tenen un termini de tres mesos, a partir d'aquest dimarts, perquè adeqüen, actualitzen i tinguen operatives les bases de les Brigades Forestals atenent a la normativa vigent. La iniciativa s'integra en el full de ruta de la corporació que pretén donar més formació i mitjans als equips, coordinats sota el comandament únic del Consorci Provincial de Bombers.

 • notas de prensa
  20/02/2018
  Divalterra realitza actuacions silvícoles en la Vallesa per a millorar la seua biodiversitat

  Les brigades forestals de l'empresa pública Divalterra han escomès actuacions de silvicultura preventiva en l'entorn del bosc de La Vallesa. Uns treballs circumscrits a la prevenció d'incendis en una zona d'interfície urbanoforestal que, a més, estan millorant les condicions de conservació de la biodiversitat existent en aquesta àrea, la qual compta amb una important reserva d'espècies endèmiques valencianes. El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, junt al regidor d'aquesta mateixa àrea a l'Ajuntament de Paterna, Carles Martí, han conegut el conjunt de les accions que s'estan executant.

 • notas de prensa
  14/02/18
  Divalterra imparteix a Xirivella, Alzira, Torrent, Quart de Poblet i Alboraia el seu curs per a pymes sobre les possibilitats d'Internet

  L'empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, continua amb les jornades formatives dirigides a responsables d'empreses del sector del comerç i artesania, així com representants de l'associacionisme empresarial, amb l'objectiu de traslladar a les xicotetes empreses la importància de tenir presència online.

 • notas de prensa
  31/01/2018
  Les brigades de la Diputació de València continuen reforçant el maneig de l'autobomba junt amb el Consorci Provincial de Bombers

  Les brigades forestals de la Diputació de València continuen realitzant pràctiques pilot amb autobomba junt amb el Consorci Provincial de Bombers amb l'objectiu de millorar la coordinació entre efectius de cara a una situació real d'incendi forestal. Està previst que durant tot l'any, tots els efectius de Divalterra participen en aquest exercici a través de diferents edicions.


513 registres. 52 pàgines.
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32 / 33 / 34 / 35 / 36 / 37 / 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 / 49 / 50 / 51 / 52 > >>