Actualitat

 • notas de prensa
  20/04/2018
  La Diputació de València presenta en la Mancomunitat La Costera - Canal les primeres accions del Pacte d'Alcaldies contra el canvi climàtic 

  La gerent de Divalterra, Agustina Brines, acompanyada per la presidenta de la Mancomunitat de la Costera-Canal i alcaldessa de Vallada, María José Tortosa, ha explicat a Xàtiva les claus del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l'Energia, davant representants de dotze dels municipis adherits a aquesta iniciativa europea.

 • notas de prensa
  17/04/2018
  El gerent Xavier Simón s'ha reunit amb l'alcalde Gustavo Mascarell, que ha sol.licitat condicionar dues zones d'interfície urbanoforestal

  El gerent de Divalterra, Xavier Simón, s'ha reunit amb l'alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, amb l'objectiu d'estudiar algunes actuacions en matèria de prevenció d'incendis que ha sol.licitat el municipi.

 • notas de prensa
  16/05/2018
  Olocau i Loriguilla traslladen a Divalterra les seues necessitats en matèria forestal

  El gerent de Divalterra, Xavier Simón, ha mantingut hui dos reunions amb l'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, i el tinent alcalde de Loriguilla, Manuel Cervera, en les quals han traslladat les necessitats dels seus municipis en matèria de silvicultura preventiva.

 • notas de prensa
  04/04/2018
  La Diputació consolida el model de treball de les seues brigades forestals sobre la base de criteris objectius

  La nova encomana de la Diputació de València a l'empresa pública Divalterra, per a la coordinació del treball de les brigades forestals de la corporació, ha consolidat un model de treball sobre la base de criteris objectius. Un model que confirma el pas donat en 2017 per a establir uns criteris reglats en relació a la neteja de muntanyes.

 • notas de prensa
  21/03/2018
  L'alcalde de Chelva tracta amb el gerent de Divalterra la possibilitat d'acollir una brigada forestal de la Diputació

  L'estudi de la Universitat Politècnica de València (UPV) sobre la ubicació de les bases de les brigades de Diputació de València ha protagonitzat la reunió mantinguda hui entre el gerent de Divalterra Xavier Simón i l'alcalde i el regidor d'Agricultura de Chelva, David Cañigueral i Roberto Rubio, respectivament.

 • notas de prensa
  15/03/2018
  Els municipis de la Vall d'Albaida registren els consums d'energia locals per elaborar mesures contra el canvi climàtic

  El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, acompanyat pel president de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida, Vicent Gomar, va explicar ahir a Ontinyent les claus del Pacte de les alcaldies pel Clima i l'Energia davant de representants municipals de 18 municipis integrats en la Mancomunitat.

 • notas de prensa
  14/03/2018
  Visita a algunes bases de brigades de la Costera i la Vall d'Albaida

  El gerent de Divalterra, Xavier Simón, i el director de Gestió Forestal i del Medi Rural, Manuel Carot, han visitat hui algunes bases de brigades de la Costera i la Vall d'Albaida amb l'alcalde de Moixent, Teófilo Fito, i regidors de Vallada i L'Olleria. També han tingut una trobada a La Llosa de Ranes amb les brigades de L'Olleria i El Genovés.

 • notas de prensa
  02/03/2018
  La gerent de Divalterra Agustina Brines, ha intervingut aquest matí al "II Congreso Internacional de Psicología del Trabajo y RRHH"

  El II Congreso Internacional de Psicología del Trabajo y RRHH acull conferències, taules redones i tallers, en les quals s'aborden temes com la gestió del talent, noves tendències d'ocupació, innovació tecnològica, empleats 4.0, producció i emoció, o la Salut Mental en les organitzacions, entre uns altres.

 • notas de prensa
  02/03/2018
  Divalterra participa en la segona edició de la fira d'oportunitats laborals d'Alcàsser

  El gerent de Divalterra, Xavier Simón, ha participat aquest matí juntament amb el secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, l'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora, la concejala de Ocupación, Paqui Abella, i el responsable de Projectes Estratègics de Desenvolupament Local de l'empresa pública de la Diputació de València, Fidel García, en la presentació de la segona edició de EMPLE@ALCÀSSER.

 • notas de prensa
  28/02/2018
  Divalterra presenta a la Mancomunidad de la Serranía el Pacte de les Alcaldies contra el canvi climàtic

  Divalterra va celebrar ahir una jornada sobre el Pacte de les Alcaldies pel Clima i l'Energia a la seu de la Mancomunidad de la Serranía, una trobada mitjançant la qual, la Diputació de València, a través de la seua empresa pública, informa als municipis de les accions a realitzar per a emplenar els compromisos derivats a l'efecte.


518 registres. 52 pàgines.
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32 / 33 / 34 / 35 / 36 / 37 / 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 / 49 / 50 / 51 / 52 > >>